• maart

    19

    2017
  • 1170
  • 0
Persoonlijk advies energiezuinig (ver)bouwen – 29 maart

Persoonlijk advies energiezuinig (ver)bouwen – 29 maart

Plannen om je dak, vloer of gevel te isoleren? Duurzame energie opwekken met zonnepanelen? Inwoners van Rivierenland kunnen hun plannen vrijblijvend laten toetsen door experts die alles weten over zuinigere apparaten en een beter geïsoleerd huis met een minimale energierekening. Op woensdagavond 29 maart wordt er weer een adviesavond energiezuinig (ver)bouwen georganiseerd in het Duurzaamheidsgebouw in Tiel. Een team van experts zit klaar om in een persoonlijk gesprek jouw energiezuinige mogelijkheden te inventariseren.

Wie het interessant vindt om zijn woning meer waard te maken door renovatie, isolatie of energieopwekking, kan zich aanmelden voor een gratis adviesgesprek. Aan de hand van bijvoorbeeld tekeningen, plannen, foto’s, de huidige energierekening en offertes, krijgt een bewoner in drie kwartier een persoonlijk advies van experts die ervaring hebben met energiezuinig (ver)bouwen en ontwerpen. Concreet, praktisch en op de toekomst gericht. De avond in het Duurzaamheidsgebouw aan de dr. Schaepmanstraat in Tiel wordt georganiseerd door het Betuwse bedrijvennetwerk Energitie.

Aanmelden adviesgesprek
Aan zo’n persoonlijk gesprek zijn geen kosten verbonden. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Je krijgt van ons bericht op welk tijdstip je welkom bent,  een gesprek duurt maximaal 45 minuten.

Eerdere deelnemers gaven aan dat het gesprek hen verder had geholpen en informatief en motiverend was.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply
© Copyright 2018 Energitie