Comfortabel wonen met een lagere energierekening
Voor jou als woningeigenaar zijn er heel goede redenen om je huis energiezuiniger te maken. Want als je je huis isoleert of zelf energie gaat opwekken, maak je je woning meer waard en is hij makkelijker te verkopen. Minstens zo belangrijk is dat je meer wooncomfort krijgt als je isoleert: geen kou, geen tocht en een constante temperatuur.

Bovendien levert een investering in je huis meer op dan spaargeld op de bank. De overheid en financiële instellingen hebben regelmatig aantrekkelijke subsidies en leningen, waarvan je gebruik kunt maken als je er snel bij bent. Zoals bijvoorbeeld de duurzaamheidslening voor inwoners van Tiel.
De investering in de buitenschil kost geld, maar rendeert direct, want de stookkosten gaan meteen tot 85% omlaag.

Woningisolatie effectieve bespaarmethode
Bij de meeste bewoners is weinig bekend over techniek, aanpak en kosten van energiezuinig (ver)bouwen. Zonnepanelen op je dak zijn zichtbaar en wat ze je opleveren ook. Maar je huis isoleren is vele malen effectiever als je minder energie wil verbruiken. Het levert direct een aangenamer binnenklimaat op en heeft geen onderhoud of hulpenergie nodig. Woningisolatie heeft echter niet de x-factor die zonnepanelen hebben!

Maatwerk per woning
Wil je energie besparen en een lagere energierekening? Zorg er dan eerst voor dat je minder energie verbruikt. Wat je daarna nog nodig hebt wek je duurzaam op, bijvoorbeeld met zonnepanelen. Hoe je dat bouw- en installatietechnisch het beste aanpakt verschilt per woning en is maatwerk. Energitie licht bewoners daarover voor, adviseert en begeleidt bouw- en renovatieprojecten.

© Copyright 2018 Energitie